Miercuri, Iulie 15, 2020
   
Dimensiune Text

Cauta in site

CS Mioveni condamnă încălcarea Protocolului, de către Rapid

Sigla mioveni site 1După ce ieri au apărut în presă imagini de la un antrenament al Rapid-ului, la care erau prezenţi 18 jucători, încălcându-se astfel Protocolul impus de FRF pentru reluarea pregătirii, conducerea echipei noastre

a luat poziţie şi a condamnat gestul lipsit de fair-play al contracandidaţilor la promovare. 

Asfel, preşedintele Consiliului Director al CS Mioveni, Dumitru Olteanu, a declarat: "Clubul Sportiv Mioveni condamnă lipsa de fair-play a echipei Rapid, după ce au apărut în mass-media imagini cu echipa Rapid antrenându-se cu un număr de 18 jucători, nerespectând Protocolul impus de Federaţia Română de Fotbal. Considerăm că această lipsă de respect faţă de celelalte echipe ce luptă pentru un loc în Liga 1 nu este benefică pentru nimeni şi nici pentru imaginea echipei Rapid Bucureşti. Aşteptăm o reacţie din partea Federaţiei Române de Fotbal, vis-a-vis de acest aspect, dar şi măsurile ce se impun. CS Mioveni s-a conformat vis-a-vis de Protocolul impus de FRF, deşi acesta este unul destul de dur şi susţinem ideea că şansele trebuiesc apărate numai pe teren, în condiţii de fair-play, iar regulile impuse să fie respectate de toată lumea!"

Antrenorul principal, Claudiu Niculescu a spus şi el despre ceea ce s-a întâmplat la antrenamentul Rapid-ului: "Nu e corect! Trebuie să respecte toţi regulile impuse de autorităţi. Noi respectăm în totalitate. Ştim că este greu, dar trebuie respectate aceste reguli. Este lipsă de fair-play!"

De asemenea, primarul Mioveniului, Ion Georgescu a comentat situaţia, după ce rapidiştii au încălcat protocolul impus de FRF: "Ca urmare a informațiilor și imaginilor care au apărut pe canalele media, din care reise clar, faptul ca echipa Rapid București încalcă din nou regulile, nerespectând protocolul medical pentru antrenamente impus de autorități, cât și de FRF în această Stare de Alertă generată de pandemia de COVID-19, ca reprezentant al orașului Mioveni și susținător al echipei de fotbal CS Mioveni, transmit acest mesaj către FRF, ca formă de protest.
Asemenea președintelui FC Argeș, colegul Cristian Gentea, consider că echipa Rapid București trebuie sancționată pentru lipsa de fair-play și încălcarea normelor impuse de autorități.
Deși, conform protocolului emis de ministerele Sănătății, respectiv Tineretului și Sportului, reluarea pregătirii sportive în grup mai mare de patru persoane este interzisă, formația giuleșteană se pare că nu ține cont de această regulă, staff-ul Rapidului organizând antrenamente în grup, chiar de 18 jucători, toți comasați pe mai puțin de o jumătate de teren de pregătire. Conform protocolului, pe un teren de antrenament trebuie să fie maximum patru sportivi. Aceasta este a doua încălcare a regulamentului, după ce echipa Rapid a reluat antrenamentele încă din 27 aprilie și nu după 15 mai, conform deciziei FRF și MTS, cum era normal.
În prezent CS Mioveni, Campionii FC Argeș, UTA și alte echipe se antrenează și ele, dar în grupuri de câte patru jucători însoțiți de unul sau cel mult doi membri ai staff-ului tehnic, respectând regulile protocolului impus de FRF și Ministerul Sănătății. Deși acum, mai clar și mai transparent decât în alți ani, lupta pentru promovarea în Liga I este deschisă pentru mai multe echipe, iar presiunea este enormă, considerăm că regulamentul este unic și strict pentru toate echipele contracandidate la promovare, indiferent de renume sau palmares"

Meciul Urmator

 • Meciul Urmator
 • Ultimul Meci

FC Argeş   CS MIOVENI

sigla fc arges

 ball_3_anim

csmioveni logo mic

DATA: 14.07.2020, 20.00, Liga 2, Et. 2, Play-off

CS MIOVENI
- Rapid

csmioveni logo mic

ball_3_anim

sigla Rapid Bucuresti site

Scor final 0 - 0
(0-0)
7.7.2020, ora 20:00 Liga 2, Et. 1, Play-off

Urmatorul Meci in

Neprogramat

Clasament si Rezultate

 • Clasament
 • Rezultate

 
Echipa J V E Î G P
1 UTA
1 0 0 1 3-4 25
2 Turris Tr Măgurele  2 1 1 0 4-3 24*
3
CS MIOVENI 1 0 1 0 0-0 21*
4
Rapid 2 0 2 0 0-0 21*
5
Campionii FC Argeş 1 0 1 0 0-0 20
6
Petrolul 1 0 1 0 0-0 20
 
 * s-a rotunjit punctajul cu 0,5p            
 
             
             
             
 
             
 
           
 
           
 
         
               
               
               
               
               
               

 Etapa 1 2019/2020 Play-off
4. 07. 2020
Echipa Scor  Echipa
CS MIOVENI 0-0 Rapid
UTA - Petrolul
Turris Tr Măgurele 0-0 Campionii FC Argeș
Etapa 2    11.07
Campionii FC Argeș -
CS MIOVENI
UTA 3-4 Turris Tr Măgurele
Petrolul 0-0
Rapid
Etapa 3   18.07
CS MIOVENI - UTA
Turris Tr Măgurele - Petrolul

 

Imnul CS Mioveni

Obtener Plugin Flash para visualizar este reproductor

Stiri Judo

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Stiri Tenis de Masa

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Stiri Box

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Parteneri

15045805 2161989957360330 1609235034 n