Joi, August 13, 2020
   
Dimensiune Text

Cauta in site

Tenis

Tenis de masă: Începe Cupa ETTU

tenis echipa nouEchipa de tenis de masă a clubului nostru debutează în acest week-end în noul sezon al Cupei ETTU (a doua competiÅ£ie europeană după Champions League).


IonuÅ£ Seni, Alexandru Cazacu ÅŸi RareÅŸ ÅžipoÅŸ au fost repartizaÅ£i în Grupa C, alături de două echipele TTSC Elem (Rusia), DKV Borges (Spania), Vedrinamur (Belgia), Vincios (Spania), meciurile urmând a juca în Belgia la Namur. 
"Grupa este foarte echilibrată ÅŸi foarte puternică. Favorite sunt Borges ÅŸi Elem. Sunt echipe care au buget de 4 milioane Euro. Din punctul ăsta de vedere am căzut foarte prost. Va fi foarte greu, dar ne jucăm ÅŸansa. Sperăm să facem o figură frumoasă, suntem optimiÅŸti, dar va fi foarte greu pentru că este o grupă foarte dificilă, iar acum sorÅ£ii nu au fost de partea noastră. Borges este o echipă foarte bună din Spania cu care am mai juat acum doi ani în Italia, iar ei au câÅŸtigat atunci grupa învingându-ne. Acum au în echipă un chinez care este cel mai bun jucător din Spania. Åži cu Vedrinamur, gazdele, am mai jucat în ScoÅ£ia în 2015 ÅŸi i-am învins. RuÅŸii sunt o echipă foarte bună ÅŸi omogenă" ne-a spus IonuÅ£ Seni, căpitanul - jucător al Mioveniului.
Acesta este al patrulea an în care CS Mioveni participă în Cupa ETTU, echipa noastră fiind în ultimii doi ani campioană naÅ£ională. 

Programul Mioveniului

# 30 septembrie, ora 10,00: CS Mioveni - AD Vincios BMC
# 30 septembrie, ora 14,00: CS Mioveni - TT Vedrinamur
# 30 septembrie, ora 19,00: TTSC UMMC Elem - CS Mioveni
# 1 octombrie, ora 14,00: CS Mioveni - DKV Borges Vall

 

 

Tenis de masă: Şipoş, bronz la Europene, cu România

tenis sipos

România a cîÅŸtigat două medalii la Campionatele Europene de tenis de masă, care se desfăşoa­ră în aceste zile în Portu­galia.


Echipa de junioare a terminat întrecerea pe locul secund ÅŸi a cucerit medaliile de argint, iar în competiÅ£ia masculină, tricolorii au luat bronzul.  Sportivele din Å£ara noas­tră au fost învinse, marÅ£i seară, în finală, de Rusia, cu scorul de 3-0, în timp ce băieÅ£ii au cîÅŸtigat finala mică în faÅ£a Sue­diei.      

 
Adina Diaconu a fost învinsă de Anastasia KoliÅŸ cu scorul de 3-2 (11-9, 11-9, 7-11, 9-11, 11-6), iar Andreea Dragoman a fost întrecută de Maria Tailakova cu 3-2 (7-11, 9-11, 11-5, 13-11, 11-7). Tania Plăian a pierdut tot cu  3-2 (12-10, 6-11, 11-13, 11-1, 11-5) în faÅ£a Kristinei KazanÅ£eva.
La masculin, echipa de juniori a României, compusă din Cristian Pletea, RareÅŸ ÅžipoÅŸ, Florin SpelbuÅŸ ÅŸi DragoÅŸ Florin Oprea, a obÅ£inut medaliile de bronz după ce a învins Suedia în meciul pentru locurile 3-4. Aurul a fost cîÅŸtigat de Germania, iar argintul de FranÅ£a. Din echipa tricoloră au făcut parte ÅŸi doi argeÅŸeni. Este vorba de RareÅŸ SipoÅŸ, jucător legitimat la CS Mioveni ÅŸi Florin SpelbuÅŸ de la CS Pristavu Cîmpulung. Tot în competiÅ£ia de la Guimaraes, echipa de cadeÅ£i a României a fost învinsă de ElveÅ£ia cu 3-1, singurul punct fiind adus de perechea formată din Emanuel Cocinschi-Deac-Å¢igănetea ÅŸi Emil Cupledin. În meciul pentru locurile 19-20, România a pierdut în faÅ£a Sloveniei cu 0-3. Cadetele au ocupat locul 5, după 3-1 cu Lituania, punctele fiind obÅ£inute de Elena-Adriana Zaharia (două) ÅŸi Luciana-Camelia Mitrofan. Com­petiÅ£ia va continua cu probele individuale. Anul trecut, la ediÅ£ia de la Zagreb, România a cucerit aurul la junioare pe echipe. 
Sursa: www.curier.ro 
   

Tenis de masă: În Cupa ETTU jucăm în Belgia

tenis echipa nou

Pentru al patrulea an consecutiv, CS Mioveni va reprezenta România în Cupa ETTU la tenis de masă, a doua competiÅ£ie ca valoare din Europa la acest sport.  De data aceasta, echipa argeÅŸeană va juca în Belgia, iar adversare vor fi echipe din Rusia, Spania ÅŸi Å£ara gazdă.   


 
După ce anul trecut a înregistrat o premieră, ajungînd pînă în turul al  treilea al Cupei ETTU, unde a fost eliminată de echipa belgiană Logis, anul acesta, argeÅŸenii vor debuta în noua ediÅ£ie tot în Belgia. De data aceasta, gazdă a turneului va fi echipa IT Verdinamur, grupa în care au fost repartizate aceste echipe fiind Grupa C. La tragerea la sorÅ£i de la începutul acestei săptămîni, în această grupă alături de CS Mioveni au mai fost repartizate TTSC UMM - Elem din Rusia, DVK Borges Vall din Spania, AD Vincios BMC din Spania ÅŸi echipa gazdă TT Verdinamur. 
Turul I preliminar se va disputa în acest an în perioada 28-30 septembrie. CS Mioveni a mai participat în Cupa ETTU ÅŸi în pre­­cedentele sezoane, iar de la an la an performanÅ£ele s-au mărit. Astfel, pe rînd, galben-verzii au trecut de turul 1, apoi de turul 3, iar apogeul a fost atins sezonul trecut cînd s-a jucat în turul al treilea. Din echipa care va reprezenta în acest sezon CS Mioveni în Cupa ETTU fac parte căpitanul-jucător IonuÅ£ Seni, Alexandru Cazacu ÅŸi RareÅŸ ÅžipoÅŸ.
Sursa: www.curier.ro 
   

Tenis de masă: Seni, Şipoş şi Cazacu - CAMPIONII ROMÂNIEI!

tenis campioniCS Mioveni este pentru a doua oară campioană naÅ£ională la tenis de masă, sportivii galben-verzi câÅŸtigând al doilea titlu după o finală disputată, cu CS Pristavu Câmpulung.


În tur a fost 5-3 pentru musceleni, iar luni, la retur, jucătorii noÅŸtri s-au impus cu acelaÅŸi scor, însă au avut seturi mai multe luate la prima întâlnire. 

Bucuria a fost de nedescris în Sala de Sport a Åžcolii Liviu Rebreanu din Mioveni, acolo unde atmosfera a fost una incediară. 

Echipa CS Mioveni a fost formată în această finală din IonuÅ£ Seni (antrenor  - jucător), Alexandru Cazacu, RareÅŸ ÅžipoÅŸ ÅŸi Valentin Drăgan (rezervă  - junior)

Rezultate tehnice:
# Seni - Manole 2-3 (10-12, 11-9, 9-11, 11-7, 5-11)
# Cazacu - Chiriţă 3-0 (11-9, 12-10, 11-6)
# Åžipos - SpelbuÅŸ 0-3 (9-11, 10-12, 10-12)
# Cazacu - Manole 3-0 (11-8, 11-3, 11-5)
# Seni - SpelbuÅŸ 0-3 (10-12, 7-11, 6-11)
# Şipoş - Chiriţă 3-1 (11-3, 11-2, 6-11, 11-5)
# Cazacu - SpelbuÅŸ 3-1 (11-9, 11-7, 9-11, 11-4)
# ÅžipoÅŸ - Manole 3-1 (9-11, 11-5, 11-9, 11-6)

   

Tenis de masă: Suntem, din nou CAMPIONI!

campioni 1 copybunEchipa de tenis de masă a clubului nostru a câÈ™tigat în această seară, pentru a doua oară în istorie titlul de CAMPIOANÄ‚ NAÈšIONALÄ‚!


IonuÈ› Seni, Alexandru Cazacu È™i RareÈ™ ȘipoÈ™ au reuÈ™it să câÈ™tige returul finalei Superligii Masculine cu 5-3, cu acelaÈ™i scor câÈ™tigând în tur CS Pristavu la Câmpulung, însă, per total, galben-verzii au avut un setaveraj mai bun.

CS Mioveni È™i-a păstrat astfel titlul câÈ™tigat în premieră sezonul trecut, după o finală contra aceleiaÈ™i echipe.

FELICITÄ‚RI IONUÈš SENI, ALEXANDRU CAZACU ȘI RAREȘ ȘIPOȘ, dar È™i tuturor celor implicaÈ›i în acest fenomen la CS Mioveni, începând cu antrenori, conducători, oficiali ai clubului, oficialitățile locale: primarul Ion Georgescu, viceprimarul Aurel Costache, consilierii locali care împreună susÈ›in acest sport în oraÈ™ul nostru, È™i terminând cu colegi de echipă ai ÎNVINGÄ‚TORILOR!

   

Pagina 7 din 23

Parteneri

15045805 2161989957360330 1609235034 n